V&D Service Center zoek een Stagiaire Concept Development
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
V&D is volop in beweging en groeit! Onze warenhuizen hebben we in een nieuw jasje gestoken, veel nieuwe A-merken shops toegevoegd en we vernieuwen ons productassortiment aan de lopende band. Ook V&D online biedt steeds meer productaanbod waaronder ook de A-merken. Ons marktaandeel en de klantwaarderingen stijgen, V&D groeit in alle aspecten. Groei jij met ons mee?


Vacature informatie:

Voor de afdeling Visual Merchandising zijn wij op zoek naar een enthousiaste ‘hands on’ stagiaire. Je hebt als belangrijkste taak het ondersteunen van het team en je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van verschillende concepten.

Werkzaamheden:
Je bent onderdeel van een klein en veelzijdig team. Tijdens deze stage werk je zelfstandig én in teamverband aan het schrijven van presentatierichtlijnen voor diverse groepen. Hiernaast ben je betrokken bij het bedenken en het ontwikkelen van verschillende concepten voor bijvoorbeeld de winkel.

Kortom een uitdagende stage waar je, onder goede begeleiding, jouw interesse voor het vak concept development kan uitbreiden.


Wij bieden:
Daarnaast bieden wij

De stage start 1 september
De stageperiode duurt 5-6 maanden (5 dagen per week)
De stagevergoeding bedraagt €250,- per maand
Functie-eisen:
Wij zoeken: Wij zijn op zoek naar een 3-4 jaars MBO student met een grafische opleiding. Je hebt kennis van indesign, photoshop en illustrator.

Hiernaast ben je iemand die proactief, creatief en communicatief vaardig is. Je vindt het leuk om te assisteren bij diverse werkzaamheden binnen het team en je wilt je graag verdiepen in concept development. Je zit boordevol goede ideeën en je wilt graag resultaat behalen. Dat je sociaal vaardig bent en ondernemend spreekt als vanzelf!
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Financieel / Administratief / Bedrijfseconomie / Accountancy
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Commercieel - Verkoop - Sales
Personeel en organisatie - HRM
Financieel - Economisch
Regio('s):
Amsterdam
Haarlem
Hoofddorp
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf