Stage marketing
Deze vacature is helaas al vervuld. Klik hier voor andere vacatures!

Bedrijfsnaam:
SCHURTER Electronics B.V.

Bedrijfsprofiel:
SCHURTER Electronics B.V. in Hardenberg is een toonaangevend Europese producent van Man Machine Interfaces (MMI). Dit assortiment bestaat uit touchscreens, membraanschakelaars en capacitieve schakelaars. Wij bieden custom oplossingen en toepassingen voor de meest veeleisende industriële en medische markten.
Sinds mei 2014 is het bedrijf onderdeel van het Zwitserse bedrijf SCHURTER. Samen met de SCHURTER vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Engeland, Tsjechië en China vormt SCHURTER Electronics B.V. de divisie Input Systems van SCHURTER.


Vacature informatie:

Aanvullende informatie
De arbeidsduur per week is 40 uur. De aanvang van deze stage is redelijk flexibel, maar bij voorkeur begin februari 2018.
SCHURTER Electronics B.V. vindt je aan De Nieuwe Haven 12 in Hardenberg.
Mocht je denken ‘Hardenberg, waar ligt dat dan?’, zo heel ver is het niet! Het is een halfuur met de trein vanaf Zwolle en nog ongeveer 10 minuten met de bus of fiets.

Voor vragen of voor het sturen van je sollicitatiebrief en C.V. kan je terecht bij Aniek van Velzen. Mocht je willen bellen, zijn wij ook bereikbaar op 0523-281226.


Werkzaamheden:
Opdracht
Naast het meewerken op de marketing afdeling zal is jou opdracht het uitvoeren van een onderzoek naar het mediagedrag van onze internationale klanten. Welke media gebruiken zij? Op welke platformen zijn zij actief? Hoe zouden zij het liefst door ons benaderd willen worden en/of over ons horen/lezen?

Stage omschrijving
Als marketing stagiair(e) zal je je bezig houden met de dagelijkse marketing activiteiten. Tevens zal je je veel bezig houden met de voorbereidingen voor beurzen in Duitsland, Zweden en Nederland. Het kan zijn dat jij zelf ook bij aanwezig bent als gastheer/gastvrouw bij de beurs in Duitsland en/of Nederland!
Naast deze projecten zullen je werkzaamheden o.a. kunnen bestaan uit het updaten van product sheets, het uitvoeren van digitale mailingen, het up-to-date houden van de website en eventueel het assisteren bij de ontwikkeling van product video’s.


Wij bieden:
Wat biedt deze stage jou?
SCHURTER biedt jou een stage waarin je veel ervaring op zult doen, door middel van veel uiteenlopende taken.
Natuurlijk krijg je ook tijd om met jouw stageopdracht bezig te gaan en tijdens de gehele stage zal je goed begeleid worden. Ook bieden we je een leuke stagevergoeding.
Functie-eisen:
Wij zoeken: Voor deze stage is het nodig dat je een goede beheersing hebt van de Engelse taal. SCHURTER zoekt een enthousiaste en actieve student die van organiseren houdt en initiatief neemt. Enige kennis van InDesign, Photoshop of Illustrator is een pré.
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Communicatie - PR - Voorlichting
Marketing
Beurzen - Evenementen
Regio('s):
Zwolle
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar en vraag naar .