Productie en Marketing Stagiair(e) bij The Zoo Events
Bedrijfsnaam:
The Zoo Events

Bedrijfsprofiel:
Wie zijn wij?
The Zoo Events/XSENSE creëert belevenissen in de vorm van (dance)evenementen. Hierbij richten wij ons per evenement op verschillende doelgroepen. Het doel is altijd om gezamenlijk een beleving te creëren in een bijzondere setting die alle zintuigen prikkelt. De desbetreffende doelgroep staat daarbij altijd centraal. De belevenis sluit naadloos aan op de behoeftes, emoties en lifestyle van onze bezoekers.

Door creativiteit, flexibiliteit, durf en organisatorisch talent te combineren is The Zoo Events/XSENSE in staat om de mooiste, leukste en aantrekkelijkste evenementen voor 4.000 – 30.000 bezoekers neer te zetten. Door een breed evenementenportfolio aan te houden, met evenementen in verschillende regio’s binnen Nederland, worden kansen ten volste benut.

Bekende evenementen zijn onder andere Crazy Sexy Cool, Lief Festival, Geheime Liefde, World of Pleasure, Sneeuwbal Winterfestival en Sunglow.


Vacature informatie:

Na het weekend weet jij feilloos te vertellen welk festival de mooiste mainstage had en waar de leukste foodtrucks stonden. Ben jij in je vriendengroep degene die altijd alles regelt én heb jij een passie voor (dance) evenementen? Lees dan snel verder… The Zoo Events/XSENSE is op zoek naar een stagiair(e).

Profiel:
• Je volgt momenteel een HBO-opleiding economie, media&entertainment, evenementen of vergelijkbaar;
• Je bent op zoek naar een meewerkstage;
• Passie voor evenementen, en dance-evenementen in het bijzonder;
• Je bent tweetalig (NL/ENG) zowel mondeling als schriftelijk;
• Je bent communicatief sterk;
• Je werkt nauwkeurig en bent in staat orde te brengen in chaos;
• Je hebt een proactieve houding en bent in staat zeer zelfstandig en gestructureerd te werken;
• Flexibel, stressbestendig, kritisch en teamplayer zijn eigenschappen die jij bezit;
• Geen 9-5 mentaliteit en bereid om ook in weekenden te werken (festival dagen);
• Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Rotterdam;
• Rijbewijs en/of beschikking over een auto is een pré.


Werkzaamheden:
Werkzaamheden:
• Je vertaalt het creatieve concept van een evenement naar creatieve aankleding en activiteiten op het festival. Je koopt deze in/maakt deze en realiseert deze in de opbouwfase samen met de productie;
• Je spot trends in de festivalindustrie en uitgaansscene en vertaalt deze naar activiteiten of decoratie op het festival;
• Je maakt de personeelsplanning voor het scan- en muntenkassa personeel;
• Je bent verantwoordelijk voor het verzenden van informatie (crew briefing) aan werkend personeel op evenementen. Daarnaast ben je tijdens de showdag het aanspreekpunt voor iedereen die daar op dat moment werkzaam is;
• Je ondersteunt de productie door het inventariseren en bestellen van klein materiaal wat benodigd is voor de festivals, bijvoorbeeld munten, bandjes, prijslijsten en ander klein drukwerk;
• Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de info-mailbox van diverse evenementen en houdt de reacties op social media berichten bij. Tijdens het wekelijkse marketingoverleg brief je je collega’s over de reacties op social media en denk je mee over nieuwe marketinguitingen.Wij bieden:
Een meewerkstage binnen een zeer dynamisch, jong bedrijf. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding en hele leuke collega’s!

Ben je enthousiast geworden?
Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 11 december naar info@thezooevents.nl onder vermelding van ‘Stagevacature The Zoo Events’ en overtuig ons! Vergeet niet aan te geven in welke periode de stage moet plaatsvinden!
Functie-eisen:
Wij zoeken:
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en)
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Marketing
Beurzen - Evenementen
Regio('s):
Rotterdam
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0186-60002 en vraag naar Nikki Kloet.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf