Fulltime technische Stageplaatsen bij Heineken - Monteurs HTD en HTS Rotterdam
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Heineken is 1 van de grootste brouwers ter wereld. heeft nu meerdere biermerken zoals: Amstel, Brand, Desperados, Sol, Strongbow gold en affligem.

Vacature informatie:

Heineken horeca Services (HHS) zoekt een stagiaire met affiniteit met techniek en een passie voor kwaliteit! Tijdens je stage faciliteer je de aanstaande trainingsdagen voor onze monteurs HTD en HTS van begin tot eind. Je verzorgt het trainingsmateriaal voor deze trainingsdagen, plant medewerkers en ruimtes in en stelt een naslagwerk samen. Daarnaast behoort het updaten van het handboek voor de HTD en HTS monteurs ook tot jouw takenpakket. Je gaat met de monteurs mee het veld in om te ervaren wat hun dagelijkse bezigheden zijn (nieuwbouw, storingen en onderhoud). Kortom, je bent de rechterhand van onze Manager horeca Techniek, die jou op haar beurt uiteraard ondersteunt en begeleidt.

Werkzaamheden:
Heineken Horeca Services (HHS) is dé service afdeling van Heineken Horeca en Heineken Groothandel. Een trotse en leidende service partner die vanuit een duurzame en kostenbewuste visie toegevoegde waarde levert. Onder HHS vallen de Horeca Technische Dienst (HTD), Horeca Tap Service (HTS), Evenementen Service, Tankbier Transport en Beheer Horeca Panden (BHP).

Wij bieden:
Wij bieden jou niet alleen de leukste stageplek van Nederland maar ook een fijne commerciële werkomgeving, met leuke collega’s die je heel veel kunnen leren. Klaar om de beste en meest enthousiaste sollicitatiebrief naar ons te sturen? Bekijk dan nog snel even het profiel van de stagiair(e) die we zoeken en solliciteer.
Functie-eisen:
Wij zoeken: Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in geschrift; • Je hebt een hands-on mentaliteit, bent een doener en handelt proactief; • Daarnaast beschik je over de volgende competenties: Analytisch vermogen, Oordeelsvorming, Resultaatgerichtheid, Samenwerken, Initiatief, Accuratesse. Herken jij je in dit profiel? Dan nodigen we je uit te solliciteren naar deze stageplaats.
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en)
Horeca / Toerisme / Facilitair
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Horeca - Catering - Hostess
Technisch - Klusser - Monteur
Training - Opleiding
Regio('s):
Den Haag
Rotterdam
Dordrecht
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf