Fulltime stageplaats bij ABN AMRO C&S Mark. Comm advertising & projecten Amsterdam
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen.

Vacature informatie:

Als stagiair werk je op de afdeling Advertising & Projecten. Deze afdeling valt - samen met de afdelingen Internet & Directe Media, Brand Management en Media - onder Marketing Communicatie. De in totaal 33 collega's van Marketing Communicatie zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen, produceren en distribueren van alle externe commerciële communicatiemiddelen. Zij bepalen en bewaken de kaders waarbinnen centraal en decentraal communicatiemiddelen kunnen worden ontwikkeld. Met als doel het merk ABN AMro krachtig en consistent in de markt te zetten.

Werkzaamheden:
Je ondersteunt de communicatie managers bij de diverse projecten en campagnes. Van briefing tot productie en media inkoop van ATL campagnes, al deze aspecten kom je tegen op onze afdeling. Daarnaast zijn er diverse online communicatie projecten waar je op mee kunt lopen. Hierbij gaat het om het uitrollen van acties met een social media component. Hierbij heb je veel content met diverse afdelingen binnen de organisatie.

Wij bieden:
Marketing Communicatie stage plaats vanaf 01-10-2014 voor 36 uur.
Functie-eisen:
Wij zoeken: Voor deze stage is het van belang dat je de handen uit de mouwen wilt steken. Meewerken is waar het om gaat. HBO/WO werk en denkniveau is vereist.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Sjoukje Ursem, sjoukje.ursem@nl.abnamro.com
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Communicatie - PR - Voorlichting
Marketing
ICT: Software - Ontwikkeling
Regio('s):
Amsterdam
Haarlem
Hilversum
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf