Fulltime stage voor de afdeling Werving & Selectie bij Talpa Productie BV Laren
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Talpa Holding gevestigd in Laren, is de onderneming die een aantal belangrijke activiteiten van John de Mol omvat. De groep van bedrijven richt zich op verschillende delen van de internationale media industrie. In de afgelopen jaren heeft Talpa Media naam gemaakt als succesvol ontwikkelaar, producent en distributeur van programma’s, met name voor televisie. Met Talpa Content beschikt de groep over haar eigen creatieve ontwikkelafdeling gericht op televisie formats en multimedia concepten. Genres zijn: reality, infotainment, entertainment, spelshow, drama en comedy. Ook is er een enkele speelfilm in portefeuille. Talpa Producties is het productiebedrijf van de groep. Talpa Distributie legt zich toe op de wereldwijde verkoop van Talpa’s formats en afgeronde series. Ook beschikt Talpa Media over een eigen muziek divisie: Talpa Music.

Talpa is aandeelhouder in SBS Broadcasting Nederland (www.sbs.nl), dat de TV-zenders SBS6, NET5 en Veronica exploiteert. De radiozenders Radio538, Radio 10 Gold en Slam FM (www.radio538.nl) zijn volledig eigendom van Talpa.

In 2010 verwierf de onderneming een belang in de Russische TV-producent Mir Reality. In 2012 opende Talpa Media USA, het eigen productiebedrijf in Los Angeles. Daarnaast beschikt Talpa in een aantal belangrijke internationale televisiemarkten over fifty-fifty joint ventures met grote plaatselijke producenten. Het doel is in de betreffende markten gezamenlijk programma’s te produceren op basis van Talpa-formats in opdracht van plaatselijke zenders. Voorbeelden van dergelijke partners zijn: Shine France in Franstalige Europese markten en Shine Australia in Australië en Nieuw Zeeland, Nordisk Film TV voor Scandinavië en Finland, Axel Springer’s Schwartzkopff TV in Duitsland en SPT Arabia voor Noord-Afrika en het Midden-Oosten


Vacature informatie:

Werving & Selectie is verantwoordelijk voor de planning van vaste medewerkers en voor de invulling van alle vacatures en stageplaatsen binnen de divisie Talpa Producties.

Ben jij een mensenkenner, nauwkeurig en heb je affiniteit met de media? Denk jij dat je verstand hebt van het maken van de juiste match tussen vacature, bedrijf en kandidaat? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven! Met een gemotiveerde houding zijn er binnen deze stageplek veel kansen om jezelf te ontwikkelen. Het is een afwisselende en leerzame stage op een dynamische afdeling. op de afdeling Werving& Selectie Komen alle producties samen waardoor je de media vanuit verschillende --gpunten leert kennen.


Werkzaamheden:
Agendabeheer
Telefoonbehandeling
Coördineren van stagevacatures
Coördineren en inplannen van gesprekken
Correspondentie met sollicitanten gedurende het gehele Werving & Selectie proces
Postbehandeling en printen van de sollicitaties
Opbouwen en onderhouden van een goede sollicitantendatabase
Het ondersteunen van de recruiters en assistent werving & selectie
Waar nodig, ondersteuning van overige afdelingen;
- Vacatureteksten schrijven
- Aftitelingen van televisieprogramma’s verwerken ten behoeve van het wervingsproces
- Website onderhouden
Social media activiteiten.


Wij bieden:
Euro 400 bruto bij full time stage
Functie-eisen:
Wij zoeken: Wij zoeken een HBO stagiaire die bij voorkeur een HR of communicatie opleiding volgt
Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
Je hebt kennis van het computerprogramma Word/ Excel en eventueel Filemaker Pro
Je bent discreet en werkt accuraat
Je bent fulltime beschikbaar voor een periode van ten minste 5 maanden.
Rijbewijs benodigd: nee

Interesse?

https://www.mediastages.nl/p-o-juridisch/5078/stagiair-e-voor-de-afdeling-werving-selectie-standplaats-laren-per-direct.aspx
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en)
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Communicatie - PR - Voorlichting
Personeel en organisatie - HRM
Training - Opleiding
Regio('s):
Amsterdam
Utrecht
Hilversum
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf