Fulltime stage oudersvannu.nl Hoofddorp
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Sanoma is het mediabedrijf met het meest toonaangevende portfolio in Nederland en is in 2013 uitgeroepen tot de beste exploitant voor geïntegreerde, multi-media communicatiemogelijkheden.
Met onze sterke merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps. Ons portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken, waaronder AutoWeek, Donald Duck, Flow, Grazia, Kieskeurig, Libelle, LINDA., Margriet, Net 5, NU.nl, SBS6, SchoolBANK, Startpagina, Tina, Viva, vtwonen en Veronica.
Sanoma maakt deel uit van de beursgenoteerde Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in een aantal Europese landen.


Vacature informatie:

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde student(e) van de School voor journalistiek of een andere media-opleiding. Iemand met aantoonbare schijfervaring en interesse in de online journalistiek en social media. Een briljant webredacteur in spé die graag en snel leert, zelfstandig is, initiatief neemt en weet & voelt wat bij -udersvannu.nl past en wat niet. Een studente met een foutloze pen, die snel kan produceren en reageren op actuele ontwikkelingen en affiniteit heeft met (aanstaand) -uderschap.

Werkzaamheden:
- het schrijven van artikelen voor Oudersvannu.nl;
- het herschrijven van artikelen uit het magazine Ouders van Nu naar online;
- het schrijven van teksten voor onze nieuwsbrieven, verzendklaar maken en statistieken bijhouden;
- signaleren van actualiteiten op het gebied van (aanstaand) ouderschap en omschrijven naar artikelen voor de website;
- het bijhouden van social media voor Oudersvannu.nl
- het ondersteunen van Content Manager en Content Specialist met verbeteringen aan de website om de continue kwaliteit te bewaken;
- Search Engine Optimalization (SEO); je gaat actief op zoek naar nieuwe mogelijkheden en teksten om beter vindbaar te worden; je bekijkt welke zoekwoorden veel door de doelgroep worden gebruikt, generen van traffic naar Oudersvannu.nl


Wij bieden:
Een leerzame en leuke stageplaats op de redactie van Oudersvannu.nl in Hoofddorp. Ouders van Nu is het grootste cross mediaal platform op het gebied van Parenting. Wij zijn een klein, hecht team en altijd op zoek naar het laatste nieuwe op het gebied van (aanstaand) ouderschap. Het werktempo ligt hoog, net als de kwaliteit van de teksten. Sanoma biedt je een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. We werken volgens het Nieuwe Werken. Wat inhoudt dat je een eigen laptop tot je beschikking krijgt en de mogelijkheid hebt om deels thuis te werken.
Functie-eisen:
Wij zoeken: enthousiaste en gemotiveerde student(e) en Iemand met aantoonbare schijfervaring en interesse in de online journalistiek en social media

Interesse?
Mail je CV en motivatiebrief naar suzanne.degoeij@sanoma.com o.v.v. stage Oudersvannu.nl. Voeg hier één eerder geschreven artikel bij en één idee voor onze website.
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en)
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Communicatie - PR - Voorlichting
Marketing
Commercieel - Verkoop - Sales
Promotiewerk
Personeel en organisatie - HRM
Regio('s):
Amsterdam
Haarlem
Leiden
Hoofddorp
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf