Fulltime stage online marketing en communicatie distributiecentrum Van der Valk Voorschoten
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Wie zijn wij?: Het Van der Valk Distributiecentrum in Voorschoten is verantwoordelijk voor de inkoop, verkoop en distributie van de goederen voor 34 Van der Valk Exclusief Hotels. Wij kopen goederen rechtstreeks in bij de leveranciers en slaan deze op in ons distributiecentrum om vervolgens intern te verkopen aan de hotels. Tevens verwachten wij dit najaar een nieuw concept te lanceren te weten een Verswinkel in Voorschoten voor de particuliere markt.

Vacature informatie:

Voor het Van der Valk distributiecentrum en de nieuw te openen verswinkel zijn wij per direct op zoek naar een stagiair(e) voor minimaal 6 maanden die ons fulltime versterkt bij het voeren van online marketing, onderzoek, sociale media en andere online communicatie.

Werkzaamheden:
Taken: - Je denk mee over verschillende projecten binnen de afdeling. - Je helpt ons met diverse Online Marketing activiteiten voor diverse websites van de Van der Valk groep. - Je maakt een voorstel van websites/pagina’s en nieuwsbrieven die we in kunnen zetten voor de versmarkt. - Je schrijft een voorstel voor een nieuwbrief en klantendossier en onderzoekt het bereik en de toepasbaarheid. - Je helpt/ denkt mee met het optimaliseren van de huidige internetomgeving.

Wij bieden:
Wij bieden een leuke en leerzame stage
Functie-eisen:
Wij zoeken: We verwachten van jou dat je: - (laatste jaars) MBO of 2e/3e jaars HBO student bent in de richting Marketing, Commerciële Economie, Digitale Media of (Digitale) Communicatie. - passie hebt voor internet & online marketing - 4-5 dagen per week beschikbaar bent voor een periode van 6 maanden (je krijgt tijd voor een (afstudeer) opdracht in deze 4-5 dagen) - Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift - Je hebt een positieve mindset, bent leergierig en nieuwsgierig
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en)
Horeca / Toerisme / Facilitair
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Communicatie - PR - Voorlichting
Marketing
Horeca - Catering - Hostess
Regio('s):
Den Haag
Leiden
Rotterdam
Dordrecht
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf