Fulltime stage als Duty Manager bij Bilderberg hotels in Denhaag
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Bilderberg is een Nederlandse hotelonderneming met een meer dan 100 jaar oude geschiedenis. Bilderberg beschikt over 18 hotels in het vier- en vijfsterrensegment, 216 vergaderruimten en 1.725 hotelkamers. Over het boekjaar 2008 (het beste jaar ooit in de geschiedenis van Bilderberg) werd een omzet behaald van € 109,8 miljoen. Bij Bilderberg werken 1.300 mensen.

Vacature informatie:

Een goede stage legt de basis voor je toeKomstige carrière. Bij Bilderberg nemen we dat heel serieus. In het verleden hebben klinkende namen stage bij ons gelopen. Samen met jou kijken we naar de juiste invulling van je tijd bij ons. Waar heb jij interesse in en waar kunnen wij je bij helpen? Daarbij is er ruimte genoeg om praktische ervaring in een topzaak op te doen.

Werkzaamheden:
Tijdens de dienst voer je als Duty Manager een aantal controles uit. Hierbij wordt gelet op de kwaliteit van het schoonmaken, onderhoud, houding van het personeel, dienstroosters en naleving van de huisregels.
Uitdagingen waarmee je als Duty Manager geconfronteerd kan worden, lopen vaak zeer uiteen en kunnen alle afdelingen betreffen.

Bij afwezigheid van de afdelingshoofden of directie is de Duty Manager dan ook de plaatsvervangende persoon. Zoals hiervoor genoemd is daar sprake van bij problemen en calamiteiten, maar ook bij de ontvangst van vips en informatievoorziening aan de gasten.


Wij bieden:
Wij bieden je een leuke en leerzame stage
Functie-eisen:
Wij zoeken: Studenten met ambitie! Je wilt ervaring opdoen in de Nederlandse hotellerie en alleen het beste is goed genoeg. Je studeert aan de Hoge Hotelschool of een vergelijkbare HBO opleiding. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die 10 maanden stage willen lopen, echter een stage van 6 maanden is ook mogelijk. Deze stage is per direct beschikbaar!

Je beschikt over de volgende kwaliteiten: · Sterk verantwoordelijkheidgevoel · Oplossingsgericht · Oog voor detail · Teamplayer · Flexibel · Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal · Voldoende kennis van Duitse taal
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en)
Horeca / Toerisme / Facilitair
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Horeca - Catering - Hostess
Personeel en organisatie - HRM
Algemeen management
Regio('s):
Den Haag
Leiden
Rotterdam
Dordrecht
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf