Fulltime stage Portfoliobeheer HR bij Rabobank Utrecht
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Rabobank Nederland, handelsnaam van de Coöperatieve Centrale Raiffeisen-Boerenleenbank B.A., is de huisbankier van de lokale Rabobanken en het is de houdstermaatschappij van aandelen van verscheidene ondernemingen binnen de Rabobank Groep

Vacature informatie:

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een enthousiaste Hbo/woostudent om op de afdeling Learning en Development Rabobank Learning Center team ‘beheer’ mee te werken

Werkzaamheden:
Het is aan jou om met een frisse blik naar de processen te kijken, te ondersteunen in het beheren en bewaken van de kwaliteit van de opleidingen van de Rabobank. het verschaffen van managementinformatie over opleidingen, maar ook contact te onderhouden met verschillende afdelingen van Rabobank Nederland.

Wij bieden:
De Rabobank betaalt een maandelijkse stagevergoeding. Wij bieden je een uitdagende en professionele leeromgeving binnen de financiële dienstverlening. Deze omgeving is ambitieus en professioneel. De opdracht strekt verder dan de grenzen van de afdeling van waaruit de stage plaats vindt. Je krijgt de begeleiding, de ruimte en de vrijheid om jouw stage zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren.
Functie-eisen:
Wij zoeken: RLC biedt aantrekkelijke opleidingen en hulpmiddelen die leren en ontwikkelen ondersteunen, verplichte en aanvullende stof, dialoog en online, collectief en individueel, voeding voor vakmanschap en inspiratie.
RLC gelooft dat elke Rabobank medewerker een vakman/vakvrouw is die het beste uit zichzelf wil halen. En dat hij zelf wil bepalen wat, hoe, waar, wanneer en met wie hij leert. Regie bij de lerende dus.
RLC gelooft dat mensen leren door kennis te delen en dat dit tot verrijking en innovatie leidt. Dat nieuwe technologie middelen verschaft die sociaal leren bevorderen. Mensen leren van mensen.
RLC gelooft dat een professional het meeste leert in de dagelijkse uitoefening van zijn vak en zijn reflectie daarop. Leren vindt in en door het werk plaats.
Competenties
Naast de drie Rabobank kerncompetenties Samenwerken, Klantfocus en Resultaatgerichtheid herken je in jezelf de volgende competenties:
Analytisch
Communicatief
Organiseren & Plannen
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Financieel / Administratief / Bedrijfseconomie / Accountancy
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Communicatie - PR - Voorlichting
Personeel en organisatie - HRM
Financieel - Economisch
Verzekeringen - Bankwezen - Pensioenen
Regio('s):
Amersfoort
Amsterdam
Assen
Utrecht
Harderwijk
Hilversum
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf