Fulltime stage Marketing, Communicatie & Coöperatie bij Rabobank Haarlem
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Rabobank Haarlem is een ambitieuze bank. Met 240 medewerkers op acht kantoren werken wij dagelijks om ambities waar te maken. Wij streven continu naar innovaties van ons productenaanbod en hebben bovendien ook aandacht voor de ontwikkeling van ons werkgebied. Klanten kunnen rekenen op service, innovatieve producten en een betrouwbaar advies. Daarnaast hebben wij onze coöperatieve kracht. Onze leden vormen een belangrijk klankbord voor onze bank.

Vacature informatie:

Werken bij Rabobank Haarlem betekent werken bij een professionele organisatie die vernieuwing en verbetering stimuleert, zowel op commercieel gebied als in onze interne organisatie. 'Van Klant naar Fan' is onze visie en ambitie, met als basis een organisatie die ‘In Control’ is. Medewerkers kunnen zich volop ontwikkelen om hun eigen ambities te realiseren. Dat maakt ons dichtbij, betrokken en toonaangevend.

Werkzaamheden:
Als stagiair krijg je de mogelijkheid om mee te draaien in de dagelijkse praktijk van een afdeling Marketing en Communicatie. Je krijgt de mogelijkheid om een breed scala aan werkzaamheden op te pakken. Denk hierbij aan relatiemarketing activiteiten mede organiseren, artikelen schrijven, persberichten opstellen, intranet en internet up to date houden en zorgdragen voor de administratieve afwikkeling.

Wij bieden:
Een meewerkstage voor de periode van zes maanden. Periode stage: vanaf januari 2015. Starten in februari is ook mogelijk. Stagevergoeding: HBO € 340,-- bruto per maand (fulltime stage).
Functie-eisen:
Wij zoeken: De afwisseling en hectiek binnen de afdeling Marketing, Communicatie en Coöperatie vereisen dat je hands on zaken oppakt en beschikt over een grote dosis flexibiliteit. Kennis van en affiniteit met social media is een must.

Ben jij 3e of 4e jaars student Communicatie en op zoek naar een meeloop stage in een uitdagende omgeving? Ben je pro actief, enthousiast en wil je graag praktijkervaring opdoen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en)
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Communicatie - PR - Voorlichting
Marketing
Personeel en organisatie - HRM
Algemeen management
Regio('s):
Amsterdam
Haarlem
Leiden
Hilversum
Hoofddorp
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf