Fulltime stage MBO en HBO bij OAD reizen
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Oad Bus b.v. is in oktober 2013 ontstaan uit een doorstart van de touroperator Oad Reizen. De Overijsselsche Autobusdiensten O.A.D. startte in 1924 met de aankoop van een bus t.b.v. het openbaar vervoer en later ook met de organisatie van groepsuitstapjes: eerst in het binnenland, later ook over de grens. In de jaren '60 ging Oad ook daadwerkelijk als organisator van verzorgde busreizen optreden. In 1970 verscheen de eerste Oad-reisgids. Oad verwierf veel publiciteit met innovaties als de slaapbus, de skibus, de lage instapbus, de fietsbus, de rolstoelbus en de spectaculaire Oad Jumbocamper.
Gedurende bijna 90 jaar is het busbedrijf altijd een succesvol onderdeel van Oad Reizen geweest. Na het faillissement van de touroperator in september 2013 was het dan ook niet verrassend dat voormalig directeur Frans Schuitemaker in samenwerking met investeringsmaatschappij Nobel Capital Partners een doorstart aankondigde onder de naam Oad Bus b.v. Hiermee is de voortzetting van alle busactiviteiten veilig gesteld. Klanten kunnen dus ook in de toekomst zorgeloos genieten van de vertrouwde kwaliteit van Oad!


Vacature informatie:

Als stagiair(e) leer je de verschillende facetten van het vernieuwde en groeiende -ad kennen en kun je laten zien wat je in je mars hebt.

Werkzaamheden:
Je helpt o.a. mee aan de samenstelling van een deel van de reizen uit onze programma’s en laat je inspireren door de cultuur en reisbestemmingen van de Europese landen, waarvoor je verkoopbare nieuwe (bus)reisproducten ontwikkelt die aansluiten bij de doelgroepen waar Oad zich op richt. Tijdens de stage wordt uitgebreid kennis gemaakt met diverse aspecten van de samenstelling van de reizen, waarbij je vooral een belangrijke bijdrage levert aan de informatievoorziening. Daarnaast assisteer je de reisregisseurs met allerlei hand- en spandiensten. Afhankelijk van de drukte op de afdeling en de persoonlijke ontwikkeling krijgt een stagiair(e) enkele specifieke opdrachten of aandachtsgebieden.


Wij bieden:
- Professionele begeleiding
- Gevarieerde werkzaamheden
- Een uitdagende stageplaats
- Een stagevergoeding
Functie-eisen:
Wij zoeken: Om een goede aanvulling te zijn voor ons bedrijf volg je een MBO (niveau 4) of HBO opleiding (voorkeur richting toerisme). Je bent een leergierige student die nauwkeurig en zelfstandig kan werken. Ook ben je sociaal, creatief, doelbewust en (pro)actief. Kun je daarnaast ook nog zowel mondeling als schriftelijk goed communiceren in het Engels, dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse?
mailen naar: sollicitatie@oad.nl.
Vergeet niet je stageperiode te vermelden.
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en)
Horeca / Toerisme / Facilitair
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Horeca - Catering - Hostess
Algemeen management
Beurzen - Evenementen
Regio('s):
Amersfoort
Enschede
Almelo
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf