Fulltime stage Juridische Zaken (kwartaal 2 - 2015) bij Rabobank Utrecht
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Het directoraat Juridische Zaken is een stafafdeling van Rabobank met ruim 100 juridische professionals. De taak van JZ is de proactieve ondersteuning van de bestuurlijke, commerciële en andere (ondersteunende) processen en activiteiten van de Rabobank Groep. Daarbij gaat het om het inzetten van hoogwaardige juridische expertise om de (inter)nationale commerciële doelstellingen te bereiken en juridische risico's te beheersen.
JZ kent diverse afdelingen, waarvan bij een aantal mogelijkheden zijn voor een meeloopstage.


Vacature informatie:

Tijdens de stageperiode ben je betrokken bij de dagelijkse praktijk van Juridische Zaken (JZ) van de Rabobank Groep. Gedurende twee maanden krijg je een beeld van het werk van een bedrijfsjurist en van de organisatiecultuur.

Werkzaamheden:
De aandachtsgebieden betreffen onder meer ondernemings-, financieel-, en privaatrechtelijke, bancaire/financierings- en governance vraagstukken. Je voert opdrachten uit voor verschillende juristen in het kader van diverse projecten en strategische transacties. Je werkt daarbij samen in multidisciplinaire teams waarin ook andere bedrijfsonderdelen van Rabobank Nederland en Rabobank International zijn vertegenwoordigd.
Afhankelijk van je interesse en beschikbaarheid is het mogelijk gedurende de stage bij één of twee afdelingen van JZ mee te lopen: Concern Juridische Zaken, Wholesale Banking & Finance, Financial Markets, en/of Retail - waaronder Advocatuur. Zelfstandig werken en het tonen van lef en initiatief zien we graag. We dagen jou uit op vakinhoudelijke kennis en op jouw persoonlijke vaardigheden. Een stagebegeleider van de afdeling zal je daarbij begeleiden.


Wij bieden:
Een leerzame stage waarin je actief bezig bent
Functie-eisen:
Wij zoeken: Eindfase WO-studie Nederlands Recht, verwachte afstudeerdatum binnen 1 jaar. Bij voorkeur privaat-, proces-, financieel- of ondernemingsrechtelijke afstudeerrichting.
Taalbeheersing: Nederlands uitstekend, Engels goed.

Naast klantfocus, resultaatgerichtheid en samenwerken verwachten we een analytische geest en een ondernemende, sociaal vaardige en praktisch ingestelde persoon.


Interesse?
http://www.rabobank.jobs/cs/nl/position/t1400037D/Stage_Juridische_Zaken_kwartaal_2_-_2015.html
Minimaal opleidingsniveau: WO
Studierichting(en)
Juridisch / Rechten en Bestuurswetenschappen
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Juridisch - Bestuurlijk
Personeel en organisatie - HRM
Algemeen management
Regio('s):
Amsterdam
Apeldoorn
Assen
Utrecht
Hilversum
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf