Fulltime stage Junior Marketing bij Hampshire Hotels
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Met ruim 80 hotels is Hampshire één van de vijf grootste hotelondernemingen van de Benelux. Na de overname van Hampshire Hospitality & Leisure door Eden Hotel Group in juni 2011 zijn de bedrijven verder gegaan onder de naam Hampshire Hospitality.

Vacature informatie:

Per augustus 2014 zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor de afdeling Marketing.Door de centrale positie van de marketing afdeling binnen het bedrijf en jouw rol hierin, krijg je alles mee over de marketing- en sales inzet van Hampshire hotels voor ruim 80 hotels in de Benelux. Je bent de spil in het web en hebt de belangrijke taak om te ondersteunen op alle offline marketing en communicatie gebieden. Ben jij leergierig en heb je ambitie om door te groeien in marketing, communicatie of PR? Dan ben je bij Hampshire ‘more than welcome’!
Wat ga je doen?


Werkzaamheden:
Je ondersteunt op alle marketing gebieden de Marketing Executives. Een grote diversiteit aan werkzaamheden dus! Een greep uit jouw verantwoordelijkheden;- Opstellen van arrangementen, offertes en lezersreizen;
- Onderhoudt het totale media overzicht in een mediaplan;
- Schrijven van teksten voor onder andere ons blog waarbij bekendheid met SEO een pre is;
- Evalueert campagnes en partnerships obv opgestelde KPI’s en doet concrete aanbevelingen;
- Bouwt aan een PR netwerk en doet relevante onderzoeken voor onze persberichten en content
- Behandelen van cases vanuit de (licentie)hotels;
- Contactpersoon voor vragen vanuit de hotels en vragen beantwoorden over marketing programma’s en acties.


Wij bieden:
Wat bieden wij?
Hampshire Hotels biedt jou ruimte voor eigen inbreng, ideeën en initiatieven. Juist op de marketing afdeling waar elke dag weer nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden is deze inbreng belangrijk. Je ontvangt een aantrekkelijke stagevergoeding en werkt in een jong en collegiaal team in een modern kantoor gevestigd in Amsterdam Zuid- Buitenveldert.Ben je ondernemend, creatief, enthousiast en heb jij affiniteit of ervaring in marketing? Dan is een stage op de marketing afdeling van Hampshire Hotels écht iets voor jou!
Functie-eisen:
Wij zoeken: Waar beschik je over?
Je kunt je voorstellen dat een functie op het hoofdkantoor een uitzonderlijke ervaring voor ieder kan betekenen. Een sterk groeiende, dynamische organisatie én ‘de dynamische hotel wereld’ vereisen een grote mate aan creativiteit, inzet en eigen initiatief. Een hoge mate van eigen inbreng en verantwoordelijkheden wordt geboden en verwacht.• Stage is onderdeel van een HBO opleiding;
• Basiskennis media;
• Basiskennis SEO is een pré;
• Je bent zelfstandig, flexibel en ambitieus;
Wat ga je leren?
Je krijgt ruimte om je te ontwikkelen op het gebied van media inzet, PR, merk positionering, content strategie en marketing accountability. Daarnaast ben je actief in diverse vergaderingen, brainstorms en resultaatbesprekingen als volwaardig collega mee te werken aan een succesvolle media inzet van Hampshire Hotels.Wat is de duur van de stage?
De duur van de stage wordt in overleg vastgesteld. De minimale stageperiode is 20 weken (ongeveer 5 maanden). De stagepositie is per direct beschikbaar.
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Financieel / Administratief / Bedrijfseconomie / Accountancy
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Horeca / Toerisme / Facilitair
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Communicatie - PR - Voorlichting
Marketing
Horeca - Catering - Hostess
Regio('s):
Amsterdam
Haarlem
Hoofddorp
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf