Fulltime stage Front Office bij Mercure hotel Amsterdam Airport
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
De hotelketen Mercure is een dochteronderneming van het Franse Accor. Ze vormt het grootste onderdeel van Accor Hotels. Het aantal sterren staat bij deze hotels niet vast, maar kan variëren van ongeveer 3 tot 4 sterren. Mercure hotels zijn te vinden over de gehele wereld, in 2013 waren er 743 hotels in 51 landen waarvan 5 in België en 14 in Nederland.

Vacature informatie:

‘Durf te groeien’ is ons motto en dat is binnen deze stageplek absoluut mogelijk. Als stagiair(e) zorg je samen met een team van collega’s voor dat onze gasten een fantastisch verblijf hebben in ons hotel. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelKomt tot het moment dat zij weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt binnen het hotel en het visitekaartje van Mercure Amsterdam Airport. jouw werkdag begint iedere dag met een briefing, zodat je goed op de hoogte bent van wat er die dag in ieder geval op je af zal Komen. En wat er de rest van de dag gebeurt? Jij bent flexibel genoeg en in staat om ‘-ut of the box’ te denken om daar gastvrij op in te spelen!


Werkzaamheden:
Als stagiair(e) verwelkom je onze gasten en check je ze in door middel van onze systemen. Je beantwoordt hun vragen en kan hen alles vertellen over de omgeving en de stad. In jouw functie als stagiair(e) Front Office heb je veel contact met de andere afdelingen (housekeeping, reserveringen, F&B).
Jij leert tijdens je stage dat op de achtergrond alle processen zo geregeld zijn, dat de gast het in onze service niets ontbreekt. Je beantwoordt de telefoon en de binnenkomende e-mail, je verwerkt de betalingen, maakt rekeningen op en verzorgt de post. Bij het uitchecken weet je tot slot, deze gast heeft een onvergetelijk verblijf gehad. Kortom een ontzettend leuke stageplek binnen de afdeling Front Office waar je ontzettend veel kunt leren!


Wij bieden:
Een stage met een internationaal tintje in een hotel met 55 enthousiaste collega’s.
Van ons mag jij een stagevergoeding verwachten van € 325,= bruto per maand, en wanneer je uitwonend bent dragen wij door middel van een huisvestingsvergoeding van € 80,= bij aan jouw kamer. In de internationale organisatie van Accor heb je natuurlijk daarnaast verschillende andere voordelen, -voorwaarden en kansen!
Functie-eisen:
Wij zoeken: Voor de stage aan de Front Office bij Mercure Amsterdam Airport, is het belangrijk dat jij flexibel bent. Je hebt er geen bezwaar tegen dat je wisselende diensten werkt. Je bent outgoing en de woorden “relaxed en playful” zijn jou op het lijf geschreven. Jij durft “in the picture te staan” en maakt van iedere check-in of check-out een unieke ervaring voor de gast. Verder herken jij jezelf in de het volgende profiel:
· Je volgt een MBO-opleiding in studierichting Hotelmanagement, Front Office, Luchtvaartdienstverlening, horeca of toerisme;
· Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar voor een stage;
· Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels perfect;
· Als je een derde vreemde taal beheerst, vinden wij dat fijn;
· Je hebt gevoel voor humor en bent een echte gastheer/-vrouw
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en)
Horeca / Toerisme / Facilitair
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Communicatie - PR - Voorlichting
Horeca - Catering - Hostess
Personeel en organisatie - HRM
Regio('s):
Amsterdam
Haarlem
Leiden
Hoofddorp
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Avonddienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf