Fulltime stage Fiscaal Recht of Fiscale Economie bij Ministerie van Financiën, Directoraat-Generaal voor Fiscale Zaken in denhaag
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
De Rijksoverheid is een onderdeel van de Nederlandse overheid en wel het onderdeel van de overheid dat werkt op landelijk niveau.

Vacature informatie:

Het DirectoraatoGeneraal voor Fiscale Zaken adviseert de minister en staatssecretaris van Financiën over een optimaal fiscaal beleid. Veel politiek belangrijke onderwerpen passeren bij DGFZ de revue. Hypotheekrenteaftrek, verlaging van het tarief van de vennootschapsbelasting, accijnzen op tabak en alcohol en milieuheffingen, belastingverdragen met belangrijke handelspartners en douanecontrole in verband met de veiligheid van de samenleving, zijn maar enkele voorbeelden.

Werkzaamheden:
Het Directoraat-Generaal voor Fiscale Zaken heeft regelmatig ruimte voor stagiaires. Als stagiair(e) bij DGFZ kan je niet alleen rekenen op een prima begeleiding, een stage bij DGFZ geeft je ook een unieke kans om dicht bij de politiek zeer relevante ervaring op te doen. In voorkomend geval kan je namelijk betrokken worden bij de lopende activiteiten van DGFZ.

Wij bieden:
Stagevergoeding € 550
Functie-eisen:
Wij zoeken: We zijn op zoek naar een student op fiscaaljuridisch of fiscaal-economisch gebied. Je hebt een creatieve geest en doorzettingsvermogen, je bent flexibel en omgevingsbewust waardoor je op wisselende maatschappelijke en politieke wensen in kan spelen. Het spreekt voor zich dat je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Interesse?
https://www.werkenvoornederland.nl/stages/detail/stagiaire-fiscaal-recht-of-fiscale-economie-open-stage
Minimaal opleidingsniveau: WO
Studierichting(en)
Juridisch / Rechten en Bestuurswetenschappen
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Juridisch - Bestuurlijk
Advies - Staf - Beleid
Algemeen management
Regio('s):
Delft
Den Haag
Leiden
Rotterdam
Dordrecht
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf