Fulltime stage F&B Allround Bij Hampshire Hotels Amsterdam
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Met ruim 80 hotels is Hampshire één van de vijf grootste hotelondernemingen van de Benelux. Na de overname van Hampshire Hospitality & Leisure door Eden Hotel Group in juni 2011 zijn de bedrijven verder gegaan onder de naam Hampshire Hospitality.

Vacature informatie:

Wij zijn per januari 2015 op zoek naar een flexibele, gastvrije stagiair(e) F&B allround die per direct breed inzetbaar is binnen onze F&B afdeling.

Werkzaamheden:
Het sleutelwoord voor deze stage is allround; je wordt ingewerkt op alle diensten in het beroemde Café Americain (ontbijt, lunch, brunch, afternoon tea en diner), Bar Americain, Room Service, Minibar en Banqueting. Crosstraining op andere afdelingen behoort tevens tot de mogelijkheden.Het Amsterdam American Hotel is een bijzonder historisch vier sterren hotel dat gevestigd is in hartje Amsterdam, op het gezellige en drukke Leidseplein. Het hotel is gebouwd in 1900 en door beroemde architecten ontworpen in de bijzondere Art Deco stijl die in de hotelkamers en het beroemde Café Americain te vinden zijn.Café Americain is een van de meeste befaamde restaurants van de stad Amsterdam. Het is een plek waar vele beroemdheden vandaag de dag weer heen trekken om in de bekende Art Deco sfeer van een aangenaam verblijf te genieten. Deze stage is een unieke kans om je F&B ervaring te vergroten.Als stagiaire(e) krijg je bij ons een stagevergoeding en een woonvergoeding van samen ongeveer € 400,- per maand. We weten zeker dat je enorm veel kunt leren tijdens je stage, en zullen er alles aan doen om te zorgen dat je je thuis voelt in ons hotel.

Wij bieden:
Wij bieden je een leuke en leerzame stage
Functie-eisen:
Wij zoeken: - Gastgericht;
- Stressbestendig;
- Goed in samenwerken;
- Zelfstandig willen en kunnen werken;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Interesse?
http://www.hotelprofessionals.nl/vacature/Stagiair(e)-F&B-Allround-(M-V)-per-januari-2015-Amsterdam-1097?searchId=1412238386.2293&page=1
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en)
Horeca / Toerisme / Facilitair
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Horeca - Catering - Hostess
Artistiek - Creatief - Ambachtelijk
Algemeen management
Regio('s):
Amsterdam
Haarlem
Hoofddorp
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf