Fulltime stage Communicatie Rotterdam
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Unilever is een multinationale onderneming op het gebied van voedingsmiddelen, persoonlijke verzorging en schoonmaakartikelen. Unilever heeft een duale bedrijfsstructuur met haar hoofdkantoor op twee locaties: in Rotterdam en in Londen.

Vacature informatie:

Bij Unilever krijg je als stagiair veel verantwoordelijkheid, wat je de gelegenheid geeft snel vertrouwd te raken met ons bedrijf en je persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast zul je, doordat je echte verantwoordelijkheden krijgt vanaf het begin, de kans krijgen écht impact te hebben. Bijvoorbeeld doordat je consumenten informeert over producten die minder zout of vet bevatten en daardoor bijdragen aan een goede gezondheid.

Werkzaamheden:
Als stagiair bij Communicatie zul je bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn voor, of ondersteuning bieden bij:
Onderhoud van de Unilever-website. Daarbij zorg je ervoor dat deze altijd up-to-date is met het laatste nieuws over onze organisatie en onze merken.
Communicatie omtrent het Unilever Sustainable Living Plan, Unilevers strategische leidraad gericht op duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit is een essentieel onderdeel van Unilevers communicatie.
Contact hebben met andere afdelingen en andere landen om op de hoogte te blijven van de juiste trends en ontwikkelingen.


Wij bieden:
Unilever biedt een dynamische werkomgeving waar mensen met energie, creativiteit en passie nauw samenwerken om ambitieuze doelen te bereiken. Wanneer je een stage gaat doen bij Communicatie, word je onderdeel van een team waarin experts je zullen ondersteunen en graag zullen luisteren naar jouw ideeën en input.
Functie-eisen:
Wij zoeken: Een opleiding die iets te maken heeft met de Stagefunctie.
Minimaal opleidingsniveau: WO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Financieel / Administratief / Bedrijfseconomie / Accountancy
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Communicatie - PR - Voorlichting
Marketing
Promotiewerk
Algemeen management
Regio('s):
Den Haag
Leiden
Rotterdam
Dordrecht
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf