Fulltime stage Commercial Banking Dordrecht
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Je komt te werken binnen ABN AMRO House Rivierenland. Hier word je opgenomen in een team dat open en direct communiceert. Je werkt in een informele sfeer samen met bevlogen professionals. De lange termijn relatie met onze klanten is waar het om draait en continu verbeteren staat hoog op de agenda.

Vacature informatie:

Doel van de (afstudeer)stage is onderzoek te doen naar een nieuwe efficiënte werkstructuur voor relatiemanagers en assistenten passend binnen 'het nieuwe werken'.

Werkzaamheden:
Hierbij valt te denken aan interne en externe communicatie (overlegstructuur, communicatiemiddelen), de overstap naar papierloos werken (op kantoor maar ook bij klantafspraken) en het structureren van een efficiënte wijze van centrale opslag van documenten. Om dit te bereiken is het van belang te weten hoe binnen het team gewerkt wordt. Wij zullen je daarom mee nemen op klantafspraken en betrekken bij kredietaanvragen. Doel is om naast een voorstel voor een nieuwe werkstructuur, ook de implementatie te verzorgen.

Wij bieden:
ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen.
Functie-eisen:
Wij zoeken: Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HBO of WO student die beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Indien nodig neem je zelf initiatief en komt je voor je eigen ideeën op Je werk nauwkeurig en gedetailleerd en bent in staat de wensen van het team om te zetten in een concreet voorstel, welke je ook zelfstandig implementeert.Een studierichting waarin ICT en HR tot de belangrijkste vakken behoort sluit naar onze visie het beste aan.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Percy Douglas (percy.douglas@nl.abnamro.com)
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Personeel en organisatie - HRM
Financieel - Economisch
Verzekeringen - Bankwezen - Pensioenen
Regio('s):
Den Haag
Rotterdam
Dordrecht
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf