Fulltime stage Business Development Head Office bij Sanoma Hoorfddorp
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Welkom bij Head Office NL. Head Office NL vertaalt de marketingcommunicatiestrategie van opdrachtgevers naar een contentmarketingstrategie; cross-mediaal, creatief, verrassend, bruikbaar en relevant. We maken content op maat voor diverse doelgroep(en). Door middel van storytelling laden we merken. De content die we maken, is voor iedereen in de doelgroep beschikbaar, vindbaar en deelbaar.
Op deze wijze realiseert Head Office NL voor klanten als KLM, Mercedes-Benz, IKEA, Albert Heijn en E.ON (digitale) magazines, social media, responsive websites, e-mails, video’s en content voor mobile. Head Office NL is een van de grootste content marketing bureaus van Nederland en onderdeel van Sanoma. Meer over ons vind je op onder andere:


Vacature informatie:

Als stagiair(e) business development Kom je werken en leren op de afdeling Strategie en Business Development. Dit team houdt zich bezig met strategisch advies en fungeert als het digitale innovatiehart van Head office NL. Hier wordt de begeleiding van digitale producties opgestart (digital magazines, eomailings, responsive websites, apps, tablet en social media acties en applicaties). ook effectmetingen en optimalisatie trajecten horen thuis op deze afdeling. Daarnaast experimenteren we graag met nieuwste innovaties op het gebied van digitale media en worden er nieuwe productomarkt combinaties ontwikkeld.

Werkzaamheden:
- Meedenken met strategie en productontwikkeling
- Gedurende minimaal 3 maanden zelfstandig een van onze digitale innovatieve projecten ontwikkelen richting werkbare demo.
- Onderzoeken, ontwikkelen, sparren, verbeteren en marketing; het is allemaal onderdeel van jouw stage.


Wij bieden:
Een uitdagende stageplek in een veelzijdig content marketing bedrijf. Je werkt samen met onze digital business developers, strategen, account directors en de collega’s van ons digital content team. Je mag rekenen op goede begeleiding, leuke collega’s en een marktconforme stagevergoeding.
Functie-eisen:
Wij zoeken: • Digital kent geen geheimen voor jou.
• Je volgt een relevante opleiding op minimaal HBO niveau (media / communicatie / marketing)
• Je snapt de kracht van verschillende vormen van content en media en weet welke rol deze kunnen spelen in customer journeys.
• Je houdt ervan om nieuwe digitale producten te ontwikkelen
• Je bent communicatief zeer vaardig
• Je kunt zelfstandig werken
• Je valt op door je probleemoplossende vaardigheden, teamwork en sterke drive
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Financieel / Administratief / Bedrijfseconomie / Accountancy
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Commercieel - Verkoop - Sales
ICT: Software - Ontwikkeling
ICT: Design - Vormgeving
Regio('s):
Amsterdam
Haarlem
Leiden
Hoofddorp
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf