Fulltime meewerkstage Zakelijke Relaties bij Rabobank Vlissingen
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Bij Rabobank Walcheren/Noord-Beveland werken ca. 200 medewerkers die particuliere klanten en zakelijke klanten bedienen met een pakket aan financiële diensten in de gemeentes Middelburg, Noord-Beveland, Veere en Vlissingen. Wij zien medewerkers als sleutelfactoren tot realisatie van het begrip klantwaarde. Naast ondernemerschap en resultaatgerichtheid wordt van medewerkers ook verantwoordelijkheid, flexibiliteit en initiatief gevraagd. Volwassen arbeidsverhoudingen, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid dragen, vereisen een flexibele houding van medewerkers in ruil voor een flexibele houding van de bank.

Vacature informatie:

Tijdens de stage op de afdeling Zakelijke Relaties denk je mee met het management van de afdeling en ondersteun je de manager en (intern)accountmanagers op bepaalde onderdelen. Je krijgt de mogelijkheid om mee te draaien in de dagelijkse praktijk van de afdeling en een breed scala aan werkzaamheden op te pakken

Werkzaamheden:
- Het ondersteunen bij administratieve- en commerciële taken;
- Het plannen van adviesgesprekken en de voorbereiding van deze gesprekken;
- Behandelen post, e-mail en mailings;
- Het organiseren van overleggen (o.a. opstellen agenda/notulen);
- Het periodiek verzamelen van gegevens om managementinformatie te generen, de mogelijkheid om deze informatie ook te analyseren.


Wij bieden:
Wij bieden een gezellige werkplek met een leuk team en we staan garant voor een goede begeleiding gedurende je stagetijd.
Functie-eisen:
Wij zoeken: Wij vragen van een stagiair dat hij / zij zelfstandig kan werken, zelf het initiatief durft te nemen en flexibel is opgesteld. Op deze manier halen wij samen met jou het meest uit je stage als ervaar- en leerperiode. Goede beheersing van MS Office (Word, PowerPoint en Excel) is belangrijk.
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Financieel / Administratief / Bedrijfseconomie / Accountancy
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Personeel en organisatie - HRM
Algemeen management
Financieel - Economisch
Regio('s):
Breda
Vlissingen
Roosendaal
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf