Fulltime meewerkstage Private Banking bij Rabobank Vlissingen
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Bij Rabobank Walcheren/Noord-Beveland werken ca. 200 medewerkers die particuliere klanten en zakelijke klanten bedienen met een pakket aan financiële diensten in de gemeentes Middelburg, Noord-Beveland, Veere en Vlissingen. Wij zien medewerkers als sleutelfactoren tot realisatie van het begrip klantwaarde. Naast ondernemerschap en resultaatgerichtheid wordt van medewerkers ook verantwoordelijkheid, flexibiliteit en initiatief gevraagd. Volwassen arbeidsverhoudingen, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid dragen, vereisen een flexibele houding van medewerkers in ruil voor een flexibele houding van de bank.

Vacature informatie:

Private Banking bij Rabobank Walcheren/NoordoBeveland staat voor professionaliteit en advies op maat. Private Banking helpt haar klanten bij het maken van keuzes om het vermogen te laten groeien, te beschermen en over te dragen aan volgende generaties. Klanten met een complex vermogensvraagstuk zijn van harte welKom bij Rabobank Private Banking. Dat vereist deskundigheid, aandacht en zorg. De bediening van deze particuliere relaties of ondernemers in hun privé situatie staat centraal binnen onze afdeling.

Werkzaamheden:
Je ondersteunt de assistent accountmanagers en accountmanagers. Je bereidt dossiers voor, houdt de administratieve verwerking in de gaten en je houdt je bezig met beheer, het voorbereiden en meelopen van gesprekken. Ook zal je één of meer projecten (mede) begeleiden die ons helpen onze dienstverlening naar een nog hoger plan te tillen.

Wij bieden:
Wij bieden een gezellige werkplek met een leuk team en we staan garant voor een goede begeleiding gedurende je stagetijd.
Functie-eisen:
Wij zoeken: Als stagiair ben je initiatiefrijk, ambitieus en leergierig. Je beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast heb je ervaring met Word en Excel.
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Financieel / Administratief / Bedrijfseconomie / Accountancy
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Personeel en organisatie - HRM
Algemeen management
Financieel - Economisch
Regio('s):
Breda
Den Haag
Rotterdam
Vlissingen
Roosendaal
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf