Fulltime meewerkstage Communicatie bij Rabobank Vlissingen
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Rabobank Walcheren/Noord-Beveland is een moderne en ondernemende bank. Wij hebben een sterke marktpositie en zijn marktleider in de particuliere en zakelijke markt. Als coöperatieve bank investeren wij in onze klanten.
Wij streven niet alleen naar commerciële successen voor de korte termijn. Wij bouwen bewust aan langdurige relaties met onze klanten en de lokale samenleving. Niet alleen bij wind mee, maar ook bij wind tegen. Winstgevendheid is bij ons een vereiste voor een gezonde organisatie en continuïteit. Door een nuchtere kijk op zaken, een no-nonsense houding, transparante communicatie en kennis van de lokale markt zijn we in staat mensen te verbinden aan de zekerheid van onze bank. Een dynamische bank die nu en in de toekomst samen met de klant ideeën en ambities succesvol wil realiseren.


Vacature informatie:

De afdeling inspireert en adviseert collega's bij het bereiken van commerciële doelstellingen. Vanuit onze merkwaarden dichtbij, toonaangevend en betrokken zorgen we voor een juiste en herkenbare profilering in de diverse markten waarin we actief zijn. Hiervoor zetten we onder andere sponsoring in. De afdeling is adviserend, coördinerend, initiërend en uitvoerend op het gebied van marketing, communicatie- en coöperatiebeleid en de activiteiten die daaruit voortvloeien. Centraal staat de ontwikkeling van de virtuele mogelijkheden binnen (marketing)communicatie.

Werkzaamheden:
Je komt te werken in een team met verschillende marketing- en communicatiespecialisten. Je kunt dus veel bij ons leren. Dat doe je door ondersteunende werkzaamheden op onze afdeling te verrichten. Je loopt mee in verschillende projecten. Je kunt dan onder andere denken aan:
- Ondersteuning bij het realiseren van diverse in- en externe communicatiemiddelen;
- Het verwerken van kleine sponsor- en/of donatieverzoeken;
- Het ondersteunen bij het maken van content voor onze website/social media;
- Ondersteuning bij sponsor- of relatiemarketing evenementen;
- Het ondersteunen bij het verder invullen van ons coöperatiebeleid.


Wij bieden:
Stagevergoeding: € 340,- o.b.v. hbo, 36-urige werkweek.
Functie-eisen:
Wij zoeken: Wij zoeken een Hbo-student met studierichting Marketing/Communicatie die 36 uur per week beschikbaar is voor een meewerkstage. Je hebt kennis van communicatieconcepten (offline en online). Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast, representatief, initiatiefrijk en leergierig. Je houdt van aanpakken, bent niet bang om je mening te geven en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast heb je affiniteit met online en social media

Interesse?
http://www.rabobank.jobs/cs/nl/position/t140003BM/Meewerkstage_Communicatie.html
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en)
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Communicatie - PR - Voorlichting
Personeel en organisatie - HRM
Algemeen management
Regio('s):
Breda
Vlissingen
Roosendaal
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf