Fulltime meeloopstage Rabo Groen Bank Utrecht
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
De Rabo Groen Bank (RGB) is onderdeel van Rabobank Nederland en valt onder de afdeling Bedrijven; Food & Agri Nederland. In opdracht van de RGB worden verschillende activiteiten uitgevoerd in het kader van groenfinancieringen. Hierbij kun je denken aan beheersmatige werkzaamheden, afstemming zoeken met verschillende partijen en het beoordelen van aanvragen. De RGB heeft een portefeuille van ruim 2 miljard bestaande uit ruim 1800 leningen. Het team bestaat uit 8 professionals.

Vacature informatie:

Een stage bij Rabo Groen Bank geeft jou een kijkje in het zakelijk bankieren bij Rabobank. Het is bankieren in de nichemarkt van groenprojecten. Er is veel kennis van duurzame projecten binnen de Rabobankorganisatie aanwezig én het financieren hiervan. Door te schakelen tussen verschillende afdelingen en onderdelen van Rabobank, krijg jij inzicht in deze nichemarkt en hoe onze organisatie werkt. Naast beheersmatige werkzaamheden, rapportages, afstemming zoeken met verschillende partijen en het maken van offertes, zorg je er ook voor dat de accountmanagers van lokale banken bekender worden met onze producten. De stage is een leerzame ervaring hoe financieren in de praktijk wordt toegepast. Wil jij dit leren?

Natuurlijk word jij ook beoordeeld op jouw prestaties. om je goed te kunnen beoordelen ontvangen wij graag een CV, motivatiebrief, be--gde stageperiode en, toegevoegd aan jouw motivatiebrief, jouw cijferlijst.

Een stage bij Rabobank is alleen mogelijk wanneer je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling.


Werkzaamheden:
Tijdens deze stage ondersteun je de productmanagers en werk je mee aan projecten van de Rabo Groen Bank.
Ondersteunen Productmanager (o.a. aanvragen en offertes)
Beantwoorden, monitoren en coördineren van binnenkomende vragen vanuit de Lokale Rabobanken
Meewerken aan diverse projecten


Wij bieden:
De Rabobank betaalt een maandelijkse stagevergoeding. Wij bieden je een uitdagende en professionele leeromgeving binnen de financiële dienstverlening. Deze omgeving is ambitieus en professioneel strekt verder dan de grenzen van de afdeling van waaruit de stage plaats vindt. Je krijgt de begeleiding, de ruimte en de vrijheid om jouw stage zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren.
Functie-eisen:
Wij zoeken: Voor deze meeloopstage zijn we op zoek naar een HBO/WO-student (bedrijfs)economie, Finance of soortgelijk. Je hebt kennis van of affiniteit met financieren en duurzaamheidsthema’s. Als persoon ben jij betrokken, communicatief en in voor een geintje. Natuurlijk is het jouw wens om veel te leren en een netwerk binnen Rabobank op te bouwen.


Competenties
Naast de drie Rabobank kerncompetenties Samenwerken, Klantfocus en Resultaatgerichtheid herken je in jezelf de volgende competenties:
Ondernemend
Organiseren en monitoren
Zelfstandig
Communicatief
Accuraat
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Financieel / Administratief / Bedrijfseconomie / Accountancy
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Communicatie - PR - Voorlichting
Personeel en organisatie - HRM
Algemeen management
Financieel - Economisch
Regio('s):
Amersfoort
Amsterdam
Assen
Utrecht
Hilversum
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf