Fulltime meeloopstage Food & Agri strategieteam bij Rabobank Utrecht
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Agrarische bedrijven worden steeds groter en complexer. Daarnaast wordt het maatschappelijk draagvlak doorslaggevender voor het toekomstperspectief van de Nederlandse land- en tuinbouw. Ook vinden continu nieuwe ontwikkelingen plaats op communicatiegebied waardoor onze klanten altijd bereikbaar zijn en dat ook van ons verwachten. En uiteraard is ook de Rabobank zelf voortdurend in beweging, wat van invloed is op onze dienstverlening richting de agrarische markt.
Gezien deze ontwikkelingen hebben we onze food en agri strategie aangescherpt. Als betrokken food en agribank streven we naar toonaangevend partnership door duurzaam marktleiderschap.


Vacature informatie:

In het kader van een mondiaal strategieproject op het gebied van food & Agri hebben we een stageplek beschikbaar voor een persoon die een kwalitatieve bijdrage wil leveren aan de inhoud van deze strategie.

Werkzaamheden:
Je dient affiniteit te hebben met data bestanden en data in begrijpelijke taal om te vormen naar kwalitatieve informatie (visualiseren en graphic design) voor onze stakeholders.
Je werkt samen met een projectgroep waarbij o.a dataspecialisten je zullen ondersteunen met de betreffende informatie. Daarnaast werk je mee aan diverse werkzaamheden voortkomende uit de projectgroep in zijn algemeen. Het onderdeel waar jij voor opgesteld staat betreft het gedeelte Food en Agri in Nederland.


Wij bieden:
De Rabobank betaalt een maandelijkse stagevergoeding. Wij bieden je een uitdagende en professionele leeromgeving binnen de financiële dienstverlening. Deze omgeving is ambitieus en professioneel strekt verder dan de grenzen van de afdeling van waaruit de stage plaats vindt. Je krijgt de begeleiding, de ruimte en de vrijheid om jouw stage zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren.
Functie-eisen:
Wij zoeken: Voor deze meeloopstage zijn we op zoek naar een WO-student (bedrijfs)economie, Finance of soortgelijk. Je hebt kennis van of affiniteit met financiere, food & agri en marketing. Als persoon ben jij betrokken, communicatief en in voor een geintje. Natuurlijk is het jouw wens om veel te leren en een netwerk binnen Rabobank op te bouwen.

Interesse?
http://www.rabobank.jobs/cs/nl/position/t1400018I/Meeloopstage_Food_Agri_strategieteam.html
Minimaal opleidingsniveau: WO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Financieel / Administratief / Bedrijfseconomie / Accountancy
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Accountancy - Belasting
Marketing
Financieel - Economisch
Regio('s):
Amersfoort
Amsterdam
Apeldoorn
Assen
Utrecht
Hilversum
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf