Fulltime meeloopstage Audit Rabobank Groep Utrecht
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
ARG ondersteunt de Rabobank Groep bij het bereiken van haar doelstellingen door een systematische en gedisciplineerde aanpak van de auditwerkzaamheden waarmee wordt nagegaan of de risk management, control en governance processen binnen de bank op orde zijn.
Hierbij toetst ARG of de onderdelen van de Rabobank Groep (lokale banken, Rabobank Nederland, Rabobank International en de dochters) adequaat functioneren. Wereldwijd worden naast de 185 auditors van ARG ook nog 175 auditors vanuit Rabobank International en de dochters in de auditwerkzaamheden betrokken. Vanuit ARG wordt invulling gegeven aan de 'one global auditfunctie'. Dat laatste impliceert niet alleen de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van door ARG zelf uitgevoerde werkzaamheden, maar ook het toezicht op de kwaliteit van de auditfuncties binnen Rabobank International (wereldwijd) en de dochters.


Vacature informatie:

Tijdens deze stage leer je de werkwijze van ARG van dichtbij kennen en kun je jouw opgedane kennis in een professionele omgeving toepassen.

Werkzaamheden:
Je wordt ondersteund door professionals van de Rabobank die jou graag een persoonlijke groei zien doormaken. Hierdoor word je direct bij de werkzaamheden betrokken en krijg je persoonlijke opdrachten.
De werkzaamheden van ARG zijn er op gericht om vast te stellen of de maatregelen om de risico's in de operationele processen te beheersen goed uitgewerkt en effectief zijn (operational audit). Daarnaast stelt ARG als een van de weinige interne auditdiensten vast of de jaarrekening van de Rabobank Groep een getrouw beeld geeft (financial audit).
Tijdens deze stage zal je vanuit een ondersteunende rol één of meerdere audits binnen de Rabobank Groep volledig meemaken. Leer jij tijdens deze stage sneller dan gemiddeld? Dan is er voor jou ruimte om een persoonlijke opdracht op te pakken.


Wij bieden:
De Rabobank betaalt een maandelijkse stagevergoeding. Wij bieden je een uitdagende en professionele leeromgeving binnen de financiële dienstverlening. Deze omgeving is ambitieus en professioneel en strekt verder dan de grenzen van de afdeling van waaruit de opdracht plaats vindt. Je krijgt de begeleiding, maar ook de ruimte en vrijheid om je opdracht zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.
Functie-eisen:
Wij zoeken: Voor deze stage zijn wij op zoek naar een WO-stagiair met een accountancy-studieachtergrond. Je zit in jouw laatste jaar en neemt de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Een leerrijke werkomgeving is voor jou belangrijk, waarbij je gedreven bent om inhoudelijk te groeien.

Competenties
Naast de drie Rabobank kerncompetenties Samenwerken, Klantfocus en Resultaatgerichtheid herken je jezelf ook in de volgende competenties:
Secuur
Zelfstandigheid
Leergierigheid
Communicatiekracht

Interesse?
http://www.rabobank.jobs/cs/nl/position/tRQ00091277/Meeloopstage_Audit_Rabobank_Groep.html
Minimaal opleidingsniveau: WO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Financieel / Administratief / Bedrijfseconomie / Accountancy
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Communicatie - PR - Voorlichting
Personeel en organisatie - HRM
Algemeen management
Regio('s):
Amsterdam
Apeldoorn
Assen
Haarlem
Utrecht
Hilversum
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf