Fulltime marketing Meeloopstage Royal Club (valt onder Heineken) Bunnik
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
Heineken het grootste biermerk ter wereld heeft ook andere merken 1 daarvan is Royal Club.

Vacature informatie:

Vind jij jezelf een marketeer en wil jij graag voor een Aomerk een range aan marketing werkzaamheden verrichten en daarmee waardevolle brandmanagement ervaring opdoen? Dan is deze stage iets voor jou!?? In deze stage ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van projecten voor het merk royal Club binnen de marketing afdeling van Vrumona. Je houdt je hoofdzakelijk bezig met de volgende projecten: - Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van promotionele merk activiteiten, waaronder een Branded Content samenwerking en impactvolle product sampling. - Als teamlid ben je nauw betrokken en geef je sturing aan de ontwikkeling en introductie van een nieuw product. - Je brengt de online activiteiten van royal Club naar een volgend niveau, van website tot social. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk extra projecten of eigen initiatieven op te pakken en krijg je een goed beeld van de dagelijkse praktijk binnen Vrumona/HEINEKEN Nederland doordat je contact onderhoudt met andere afdelingen zoals Sales, Trademarketing, en Supply Chain (de bottelarij).

Werkzaamheden:
Binnen deze stage ben je in jouw rol als projectleider veel in contact met andere afdelingen binnen de organisatie. Een echte ‘spin in het web’ waarin werken in teamverband en het mee krijgen van je stakeholders essentieel is. Een hele uitdagende en creatieve functie, waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt. Een perfecte mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij Vrumona/HEINEKEN! ?

Wij bieden:
Je stagevoorwaarden - De startdatum voor deze stage is 1 oktober (exacte datum in overleg); - Het is een meeloopstage, geen afstudeerstage; - De precieze startdatum is in overleg; - Duur van de stage is 6 maanden; - Je bent fulltime beschikbaar; - Tijdens de stage word je begeleid door een vaste stagebegeleider; - Je standplaats is op het hoofdkantoor van Vrumona in Bunnik; - Je ontvangt een stagevergoeding; - Indien je niet meer beschikt over een OV is reiskostenvergoeding (deels) mogelijk in overleg.
Functie-eisen:
Wij zoeken: Wij zijn op zoek naar een goede commerciële student in de eindfase van zijn/haar WO studie. Daarnaast bezit jij de volgende kwaliteiten: • Je bent pro-actief met een hands-on mentaliteit en bent daarbij servicegericht; • Je bent goed in het zelfstandig organiseren en plannen van je werkzaamheden. Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een passie voor het commerciële vak. Je kunt bij ons een meeloopstage van 6 maanden vervullen. We bieden je veel ruimte om nieuwe ideeën en initiatieven te ontwikkelen én uit te voeren. HEINEKEN geeft haar stagiaires veel ruimte en verantwoordelijkheid, spreekt dat je aan? Dan nodigen we je uit te solliciteren naar deze stageplaats.

Interesse?

Voor informatie over deze stage of over de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met Hessel Hoekstra via Hessel.Hoekstra@vrumona.nl. Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton!
Minimaal opleidingsniveau: WO
Studierichting(en)
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Marketing
Personeel en organisatie - HRM
Financieel - Economisch
Regio('s):
Amsterdam
Utrecht
Hilversum
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf