Fulltime logistieke (afstudeer / meewerk) stage bij PostNL
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
PostNL is de vindingrijke partner in de wereld van verzenden en ontvangen. Dat zijn wij al 200 jaar. We zijn in de eerste plaats actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce, maar bieden ook diensten aan op het gebied van data- en documentmanagement, direct marketing en fulfilment. Buiten Nederland zijn we actief in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Luxemburg. Bij PostNL werken in totaal meer dan 59.000 mensen. In 2013 bedroeg onze omzet € 4,3 miljard.

Vacature informatie:

Ieder jaar verwerken we in Nederland alleen al méér dan 4 miljard geadresseerde poststukken en 94 miljoen pakketten. En daarmee zit logistiek in het hart van onze organisatie. hoe kunnen we onze berichteno en goederenstromen nóg beter, sneller en goedkoper organiseren? Die vraag staat centraal bij alles wat we doen. Naast 4 miljard geadresseerde poststukken in Nederland, verwerken we nog eens 4,6 miljard poststukken en 96 miljoen pakketten elders in Europa. Voor logistieke talenten is er bij ons dus veel te doen.

Werkzaamheden:
Zit jij in de afrondende fase van jouw studie en zoek je een uitdagende opdracht in het logistieke werkveld? Dan ben je bij PostNL aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat je met eigen initiatieven komt en dat de resultaten van jouw onderzoek waardevol voor onze organisatie zijn.

Wij bieden:
PostNL biedt een leuke en informele werkomgeving. Wij zijn een organisatie die volop en altijd in beweging is. Wij kennen een werkweek van 40 uur per week en bieden een marktconforme stagevergoeding aan.
Functie-eisen:
Wij zoeken: Je bent hbo- of wo-student met een bedrijfskundige, technische en/of supply-chain-achtergrond
Je zit in de laatste fase van je studie.
Je hebt affiniteit met logistieke processen.
Je hebt actief gewerkt aan de ontwikkeling van competenties door bijvoorbeeld een bestuursfunctie te vervullen, een eigen bedrijf te leiden, een stage te volgen of buitenlandervaring op te doen d.m.v. een studie of stage.
Je weet mensen mee te krijgen.
Je durft knopen door te hakken.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Diana van der Weele via 06-83647152.
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Communicatie - PR - Voorlichting
Logistiek - Distributie - Magazijn
Algemeen management
Regio('s):
Den Haag
Leiden
Rotterdam
Dordrecht
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf