Fulltime afstudeerstage bij PostNL Consumenten en Kleinzakelijke markt
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
PostNL is de vindingrijke partner in de wereld van verzenden en ontvangen. Dat zijn wij al 200 jaar. We zijn in de eerste plaats actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce, maar bieden ook diensten aan op het gebied van data- en documentmanagement, direct marketing en fulfilment. Buiten Nederland zijn we actief in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Luxemburg. Bij PostNL werken in totaal meer dan 59.000 mensen. In 2013 bedroeg onze omzet € 4,3 miljard.We lopen graag voorop. We zijn het modernste postbedrijf van de wereld. Daar zijn we trots op.Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf zijn we een voorbeeld voor de rest van de wereld in het automatisch sorteren van brieven. Daarnaast speelt ons innovatieve pakkettennetwerk optimaal in op de wensen van webwinkeliers.

Vacature informatie:

Naast dat er marge verleend wordt op de verKoop van producten en diensten geleverd door postNL bij retail vestigingen, is ook een bron van inKomsten de traffic die gegenereerd wordt door de aanwezigheid van postNL in retail vestigingen.Deze ‘gestuurde vraag’, heeft waarde. Het in kaart brengen van die waarde wordt je uitdaging.
De extra waarde zal in de diverse kanalen anders liggen en zullen dus separaat van elkaar in kaart moeten worden gebracht


Werkzaamheden:
Onderzoek naar het kapitaliseren van traffic door postkantoor bezoekers in een retail omgeving

Wij bieden:
PostNL biedt een leuke en informele werkomgeving. Wij zijn een organisatie die volop en altijd in beweging is. Wij kennen een werkweek van 40 uur per week en bieden een marktconforme stagevergoeding aan.
De Stagiairs PostNL (STAP) – voor en door stagairs – geeft je stageperiode een extra dimensie. STAP-leden organiseren zelf activiteiten, met ondersteuning van HR en Young PostNL. Als lid van deze club maak je kennis met ons bedrijf en collega stagiaires.
Functie-eisen:
Wij zoeken: WO
laatstejaars
Economie / Econometrie
Zelfstarter, eigen initiatief, in bezit zijn van rijbewijs B, makkelijk in contacten, signaal ‘gevoelig’ (non- verbale signalen & tussen de regels door kunnen lezen).

Interesse?

neem dan contact op met Diana van der Weele, telefoonnummer 06-83647152.
Minimaal opleidingsniveau: WO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Marketing
Personeel en organisatie - HRM
Financieel - Economisch
Regio('s):
Den Haag
Leiden
Rotterdam
Dordrecht
Dienstverband(en):
Stageplaats
Afstudeeropdracht
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf