Fulltime HBO Meewerkstage ING kantoor Leiden
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
ING biedt zijn cliënten voortdurend oplossingen die aangepast zijn aan hun steeds veranderende behoeften. Dat kan alleen dankzij de inzet van veel getalenteerde en gemotiveerde mede¬werkers die voortdurend innovatieve projecten voorstellen en implementeren.

Vacature informatie:

Je Komt te werken op een van de kantoren in de omgeving van Leiden, Leiderdorp of oegstgeest. De kantoren in Leiden en Leiderdorp zijn drukbezochte, bruisende kantoren met veel diversiteit in de klantportefeuille. oegstgeest is een wat rustiger kantoor, waar de dynamiek anders is, het verschil maak je daar echt in het klantcontact. hoe dan ook: leuke uitdagingen! op de kantoren werken gezellige en deskundige collega's die jou graag helpen met je persoonlijke ontwikkeling en zaken waar je tijdens je stage tegenaan kan lopen.

Werkzaamheden:
Als stagiair op één van de ING kantoren in de regio Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest ga je niet alleen praktische werkervaring op doen en meemaken hoe het is om bij een bank te werken, maar krijg je ook een mooie kijk in de keuken van de ING en haar bedrijfscultuur, de klanten en de dagelijkse zaken waar ING als onderdeel van onze maatschappij mee te maken heeft. In goed overleg met je studiebegeleider en de kantoormanager, ga je samen een plan bedenken dat aansluit op je studie, waar zowel jij als student als wij als bedrijf een mooie meerwaarde aan hebben. Je kunt denken aan een advies m.b.t. wachtrijmanagement, klanttevredenheid, hospitality, deskundigheidsperceptie, verbetervoorstellen m.b.t. dagelijkse klanthandelingen, sales suggesties etc. Er gebeurt zo veel op een ING kantoor, daar gaan we samen een leuke en uitdagende opdracht uit creëren!

Wij bieden:
450 Euro (EUR) Maandelijks
Functie-eisen:
Wij zoeken: Ben jij die leuke, energieke, enthousiaste en bevlogen student die graag betrokken is bij een van de mooiste en grootste multinationals met Nederlandse wortels? Wil jij graag leren wat er zoal gebeurt op een ING kantoor? En wil jij graag je steentje bijdragen om nog beter aan de klantbehoefte te voldoen?
Herken je jezelf daarnaast in het volgende profiel:
- Relevante HBO opleiding 2e of 3e jaars
- Beschikbaar voor 3-6 maanden
Laat dan snel wat van je horen, we zien je CV en motivatie graag tegemoet!

Interesse?

http://www.ing.jobs/Nederland/Vacatures/Vacature/HBO-Meewerkstage-ING-kantoor-Leiden.htm?org=searchresult
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Personeel en organisatie - HRM
Financieel - Economisch
Verzekeringen - Bankwezen - Pensioenen
Regio('s):
Amsterdam
Haarlem
Leiden
Hilversum
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf