Fulltime HBO Meewerkstage ING kantoor Leerdam
Bedrijfsnaam:
XL Studenten Uitzendbureau Groningen

Bedrijfsprofiel:
ING biedt zijn cliënten voortdurend oplossingen die aangepast zijn aan hun steeds veranderende behoeften. Dat kan alleen dankzij de inzet van veel getalenteerde en gemotiveerde mede¬werkers die voortdurend innovatieve projecten voorstellen en implementeren.

Vacature informatie:

Als stagiair bij ING word je volledig opgenomen in het team. Dit is ook niet zo vreemd, omdat je meestal gewoon meedraait binnen de dagelijkse werkzaamheden. ook ten aanzien van de begeleiding geldt dat je hetzelfde wordt behandeld als jouw collega’s: je krijgt een ervaren collega toegewezen, die jou ondersteunt op inhoudelijk vlak en begeleidt waar nodig in jouw werkzaamheden.

Werkzaamheden:
Je voert financiële administratie uit. Je bent in het bezit van de WFT diploma’s zodat je ook advieswerkzaamheden kan gaan uitvoeren. Je verzorgt de eerste opvang van binnenkomende klanten en inventariseert hun vragen en wensen. Belangrijk hierbij is dat klanten zich welkom voelen bij ING. Je geeft uitleg over de kantorenformule van ING. Zo kunnen klanten gemakkelijk en snel de eigen bankzaken regelen, maar ook terecht voor deskundig en persoonlijk advies. Je gaat de klanten bij de automaten actief doorverwijzen en interesseren voor een gesprek met een adviseur. Met deze stage kun je ervaring opdoen in de nieuwe ING kantoorformule, toonaangevend in Europa op het gebied van Sales en Service en daarnaast ervaring opdoen in een dynamische omgeving met veel klantcontact.

Wij bieden:
ING organiseert veel activiteiten voor jou en je collega-stagiairs. Hierbij kun je denken aan:
- een gezamenlijke aftrap van de stageperiode
- een online community waar je met elkaar in contact kunt komen
- de mogelijkheid deel te nemen aan het project ‘ING Chances for Children’

Naast een interessante stage-opdracht, leer je tijdens jouw stage dus veel mensen kennen, kun jij bouwen aan je netwerk en maak je kennis met de manier waarop de ING werkt aan een duurzame relatie met haar klanten. Na je studie kan dit zeker nog van pas komen!

Als stagiair bij ING heb je recht op een stagevergoeding van € 450 voor een 36-urige werkweek. Afhankelijk van jouw voorkeuren en mogelijkheden en de wensen van jouw manager, wordt deze 36 uur verdeeld over de week. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding. Mocht je daarnaast een keer een vrije dag nodig hebben, dan kun je dit natuurlijk bespreken met jouw manager.
Functie-eisen:
Wij zoeken: Je bent een HBO student, WFT gecertificeerd en volgt een opleiding in de richting FSM. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast werk je nauwkeurig en gedetailleerd en ben je altijd klantgericht. Je werkt ook goed samen met jouw collega’s, maar durft waar nodig wel zelf initiatief te nemen en voor jouw ideeën op te komen.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:
- communicatief zeer vaardig
- commercieel
- teamplayer

Interesse?

http://www.ing.jobs/Nederland/Vacatures/Vacature/HBO-Meewerkstage-ING-kantoor-Leerdam.htm?org=searchresult
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en)
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Werkervaring: 0 - 1 jaar
Aantal uren: 32 - 40 uur
Carrière niveau: Student
Overige informatie:
Sector(en):
Personeel en organisatie - HRM
Financieel - Economisch
Verzekeringen - Bankwezen - Pensioenen
Regio('s):
Amsterdam
Haarlem
Utrecht
Hilversum
Dienstverband(en):
Stageplaats
Soort dienst: Dagdienst
SOLLICITEER DIRECT:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en solliciteer online. Wij nemen daarna snel contact met je op! Heb je vragen over deze vacature bel dan naar 0507502157 en vraag naar Pim Werners.
Overige contact informatie en alle vacatures van dit bedrijf