FAQ

Hoe maak ik de meeste kans op een baan?  

Jouw profiel matcht met een bepaald aantal vacatures. Wanneer je op een vacature reageert is de kans groter dat je wordt aangenomen dan dat je op een vacature reageert die niet matcht met jouw profiel. Zorg dat je profiel volledig en goed is ingevuld. Werkgevers beoordelen jou hierop. Upload eventueel je CV in word-formaat indien hier nog extra informatie instaat.

Wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek bij het betreffende bedrijf is het van belang dat je het bedrijf leert kennen (wat doen ze, waar staan ze voor etv.). Voorts is het belangrijk dat je precies weet naar wat voor een persoon ze op zoek zijn voor de functie en wat de functie precies inhoud, dit is cruciaal voor jouw voorbereiding. Ook moet je goed weten, wat jij precies wilt. Wanneer je dit allemaal hebt gedaan, heb jij je in ieder geval goed voorbereid. Mocht je toch niet aangenomen worden, niet getreurd, misschien was dit wel niet jouw baan en ligt die bijbaan op je te wachten in de nabije toekomst.


Hoe kan ik mijn e-mail adres wijzigen?

Je kunt je e-mail adres eenvoudig wijzigen. Dit kunt u doen door in te loggen en naar je persoonlijke pagina te gaan. Via 'bewerk mijn CV' kan je je e-mail adres wijzigen.


Ik ben mijn wachtwoord vergeten?

Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, klik dan op "wachtwoord vergeten" onder het kopje INLOGGEN onder het inlogscherm (bovenaan de website). Je wordt dan doorverwezen naar een andere pagina. Op deze pagina kun je je e-mail adres invullen waaronder jouw account is geregistreerd. Het wachtwoord wordt vervolgens gemaild naar dat e-mail adres.


Kan ik mijn profiel wijzigen?

Je profiel kan je direct wijzigen nadat je bent ingelogd. Wanneer je bent ingelogd kom je op jouw persoonlijke pagina. Hier kan je direct je jouw gegevens wijzigen.


Hoe is de procedure na het inschrijven?

Na het inschrijven kan je actief gebruik gaan maken van alle diensten die wij aanbieden. Vacatures zoeken, online solliciteren en op de hoogte blijven van alle nieuwe, matchende vacatures. Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot het gebruik van de site dan kan je altijd terecht bij de meeste gestelde vragen of bij info@xl.nl.